Om Tut


Hej


Jeg hedder Tut og er 62 år gammel og mormor til 8 skønne børnebørn i alderen 1 - 7 år. Jeg bor sammen med min mand i et stort dejligt hus i Valby. Vi bor i stuenstuen af huset og Rikke ejer 1 salen som er lejet ud. Vi har en dejlig stor lukket have, med masser af aktiviteter til børnene.

 

Jeg er uddannet sygeplejeekspidient og pædagog og har mange års erfaring med faget indenfor stort set alle alderstrin. Jeg har både været dagplejemor, arbejdet i vuggestue, i børnehave, på fritidshjem, i fritidsklub, i ungdomsklub, som hjemmehjælper, på plejehjem, på plejecenter og på et dementcenter.


Ud over det, er jeg været frivillig medarbejder og sidder i bestyrelsen af Frederiksberg sogns ungdomsklub


Håber det gav et lille indblik af, hvem jeg er.Anbefaling af Krudtuglernes børnepasningNogle gange kommer ord til kort.

Nogle gange er ord langt fra nok, når man skal fortælle noget videre.


Det er lidt den følelse vi sidder med nu, når vi nu vil give vores bedste anbefaling til Krudtuglerne aka. Rikke og Tut.


Derfor vil vi prøve, at fortælle vores forløb hos Rikke og Tut i håb om, at det vil give det mest retvisende billede, af denne helt igennem fantastiske pasningsordning.


I november 2017 står vi uden udsigt til, at komme ind i de to institutioner på ønskelisten hos kommunen. Igennem mødregruppen, bliver vi gjort opmærksomme på, at der er en privatbørnepasser, som har plads fra marts. Det er langt fra det tidspunkt, som vi skal bruge en plads fra, men alligevel det bedste bud på en løsning og et møde bliver aftalt.


Vi møder en stor havelåge med fine røde bogstaver, KRUDTUGLERNE står der.

Bag lågen ligger den hyggeligste have, som bare venter på, at blive leget i.

Inde bliver vi præsenteret for et, intimt og rart hyggerum, hvor ungerne kan lege når vejret ikke er til andet.


I rummet sidder Rikke med sin lille Sally. Selvom hun lige er blevet mor, var rutinen og professionalismen ikke til, at gå fejl af. Hun forstår hurtigt, at vi akut mangler pasning, og hun tilbyder sin mor, som stand in til, hun selv er tilbage fra barsel.

En uges tid efter møder vi Tut i samme hyggelige rum. Og nu forstås det hvor Rikkes knusende ro og overblik kommer fra.


Det hjertevarme smil og grin Tut møder en med, efterlader ingen tvivl om, at her skal vores lille frøken have sin start.


Indkøringen gik over alt forventning, og vi blev hurtigt fan af ordningen.


Det emmede af overskud med, hjemmebag, julegaver, fødselsdagsgaver, massere af ture og et godt råd når vi som nybagte forældre havde brug for det.


Da vi skulle være forældre for 2. gang i marts, var vi ikke i tvivl om at vores nye lille frøken skulle passes her, når hun var klar til det.


Og der var kun hjælp, at hente da alt omkring fødslen skulle koordineres. Meldingen fra Rikke og Tut var, at vi kunne bare sige til, hvis vi akut fik brug for at hente senere.


Tut og Rikke havde begge en kæmpe rolle i, at vi som nybagt familie til pseudotvillinger, kunne lande med begge ben på jorden.

De holdt endda en plads klar, da vi skulle have vores yngste ind, hvor de ellers sagtens af eget hensyn kunne have valgt et andet barn, som kunne starte før.


Rikke og Tut har på alle måder formået, at give ikke bare vores to børn men også os, som forældre en varm og hyggelig start på denne del af familielivet.


Og det vildeste er at ingen af dem har haft, så meget, som én sygedag i løbet af det 1 1/2 år vores piger har gået der.


Vi giver herned vores varmeste, kærligste og mest taknemmelige anbefalinger til Krudtuglerne.


Venlig hilsen


Sandra Bøhm og Chris Larsen

Forældre til Nanna (2017) og Ida (2018)

   

Kurser/foredrag, som jeg har

deltaget i  • Førstehjælpskursus omhandlende 0-3 årige børn i sep 2023
  • Mad til småbørn ved Kirsten Mikkelsen i 2019