Om Krudtuglerne

Hvad koster det?


          Prisen  er                                                                 11451 kr.

 

    Tilskud fra kommunen hver måned                        -  7351 kr.


     Forældrenes egenbetaling                                     = 4100 kr.


 

     Vi får løn under egen og forældrenes ferie, samt       

     sygdom.


     Lønnen er forudbetalt og skal stå på vores konto senest

     den 1 i måneden. 
Lad jeres barn få en rolig startDa børn har brug for tryghed og faste rammer, vil vi forvente at I rykker jeres behovsdato til vuggestuen i min. et halvt år frem, hvis I vælger en plads hos os.


Børn kan ikke undgå at blive rykket en masse igennem livet. Vi mener, at hvis børnene får en rolig og tryg start, hvor de lære at det er ok at være væk fra mor og far, og hvor de kommer i legestuer med andre børn, vil de få det nemmere når de senere skal videre ude i den store verden.


Hvis ikke I forældre bakker op om det, vil det betyde en masse udskiftning, indkøring, færre udflugter og mere utryghed for børnene.


Så giv jeres børn den gave, at rykke jeres behovsdato med det samme og lad dem få et roligt halvt år, inden I rykker dem.

OBS!! Man kan sige nej til en vuggestueplads så mange gange man vil, så længe man husker at besvare pladsanvisningens breve.


Vær opmærksom på, at I IKKE mister jeres plads på ventelisten, selvom i rykker behovsdatoen.

Opsigelse


Efter de første 5 mdr. er der er en løbende måned + 1 måneds skriftlig opsigelse. Kontrakten kan således kun ophøre ved udgangen af en måned. Det er ikke muligt at opsige kontrakten med stop pr 30/6 og 30/11 (op mod Rikkes og Tuts ferier) med mindre barnet er nået børnehaven alderen og får tilbudt plads 1/7 eller 1/12

 

                                                                                                                                                           

Hvis forældrene vælger at tage imod en kommunal plads, og evt. i en periode har to pasningssteder, vil tilskuddet følge barnet. Det vil sige at der kun ydes et tilskud fra kommunen.

Hvis man inden opstart imod forventning skulle få tilbudt en plads og takker ja til denne, gøres der opmærksom på at bindingsperioden stadig er gældende og at der betales fuld løn fra den dag barnet skulle være startet op og til resterende bindingsperiode er udløbet, eller til den dag hvor børnepasser kan finde et nyt barn, som passer alderssvarende ind i gruppen. 
 Samarbejde
Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde, mens vi har jeres børn. Samarbejdet er vigtigt, for at børnene kan få en god start i en ny verden uden mor og far. Derfor er det vigtigt, at I forældre kommer til os, hvis i mener der er problemer. Ligeledes vil vi også komme til jer, hvis der er noget vi vil snakke med jer om.

 

I har også den mulighed for at ringe til vores tilsynsførende pædagog, hvis der er ting I vil snakke med hende om. Og der er altid en mulighed for at hun kan komme ud, hvis vi får brug for et møde med hende.


Hvis vi snakker med den tilsynførende pædagog om noget der omhandler jer eller jeres barn, vil I få det af vide.


Husk!!


Et ærligt og tillidsfuldt samarbejde gør hverdagen gladere og lettere (-:

Hvad sørger vi for:


Vi står for al mad til børnene. Økologi er ikke noget vi som sådan går op i.

Rugbrød, boller mv. bager vi for det meste selv.


Formiddagsmad:

Får børnene lidt brød/knækbrød eller ligende


Frokost:

Får børnene som regel rugbrødsmadder med forskelligt pålæg og grøntl. Ind imellem får de varmt mad.


Eftermiddagsmad:

Får børnene brød og frugt. Det kan f.eks. være pølsehorn, skinkeboller, gulerodsboller mv.


Vi prøver så vidt muligt at have noget vi ved børnene kan lide, men prøver også med lidt nyt ind i mellem, så børnene får kendskab til en masse forskelligt.


Derudover står vi for bleer, barnevogne, dyner, soveposer mv.

      Hvad skal I som        forældre selv huske:  • Overføre penge til Rikke eller Tut, så de står på deres konto den 1 i hver måned.


  • Udfylde kvitteringsblanket og sende til kommunen hver måned, for at få tilskud.


  • Skiftetøj ud fra årstiden.


  • Overtøj plus sko, ud fra årstiden


  • Trøje og hue til at sove i, når det er koldt. Børnene sover i barnevogne ude i haven..


  • I sommerperioden, skal barnet have en solhat og langærmet tynd trøje med.Derudover skal I selv sørge for at smøre barnet ind i solcreme fra morgenstunden af. (Vi giver på i løbet af dagen)  Da vi ofte har små børn, forventer vi at man her hos Krudtuglerne følger det Danske vacinationsprogram.