Om Rikke

Jeg hedder Rikke og er 37 år gammel og bor sammen med min kæreste Lasse og vores skønne børn Sally fra 25/5-17 og Vilfred fra 10/8-19. Derudover bor Ida og Snefnug, vores to søde kaniner og vores slange Bastian her også (bare rolig han er låst inde i et terarrie :)). Vi bor i et dejligt stort hus med skøn lukket have på Humlehaven i Valby.


Jeg er som person, glad, stabil, fleksibel, energisk, ansvarsbevidst og omsorgsfuld.


Jeg har altid beskæftiget mig med børn og især de helt små. Det at være sammen med børnene og få lov til at opleve deres store udvikling fra at sidde, til at kravle og efterfølgende gå og så opleve dem sige deres første ord, er helt fantastisk. Jeg lægger meget vægt på en tryg og nærværende hverdag. Men også en hverdag med udflugter og legestuer, et par gange om ugen, så børnene langsomt bliver rustet til at begå sig, med andre børn og voksne.


Jeg startede som ung pige i huset i Gentofte, lige efter 10. klasse på efterskole. Der var jeg  i lidt over et år, hvor jeg passede 4 børn i alderen 1 ½ til 14 år.

Efterfølgende arbejdede jeg 1 ½ år i vuggestuen Vinkelager i Vanløse.

Derudover har jeg været vikar i to børnehaver i nogle måneder og så har jeg passet børn for venner og familie igennem mange år.

I 2006 tog jeg PGU´en (pædagogisk grunduddannelsen)   

Derefter fandt jeg dette skønne arbejde og har siden 2007, været privat børnepasser, kun afbrudt af et par pauser, hvor jeg har været ude at rejse og været på højskole.

I efteråret 2010, var jeg i Miami i 2 mdr, på sprogskole. Og i foråret 2014, var jeg 3 mdr. på en livsstilshøjskole, hvor jeg fik en masse ny viden om kost og motion, som jeg helt sikkert kan tage med i mit arbejde med børnene.

 

Da jeg har arbejdet i en vuggestue, vil jeg forsøge at gøre børnene så institutionsklare som muligt imens de er hos mig, bl.a ved faste rutiner, udflugter, legestuer og mødes med andre børnepassere, så de møder andre børn og voksne i hverdagen. Det er vigtig for mig at børnene oplever glæde, tryghed, nærvær og omsorg i deres hverdag.


Udover at jeg er børnepasser er jeg frivillig medarbejder og en del af bestyrelsen i Frederiksberg sogns ungdomskreds (www.Forsejeunger.dk).

Og så er jeg suppleant i foreningen private dagplejere sjælland (www.fpds.dk).


Håber det gav et lille indblik af, hvem jeg er.


   


Kurser/foredrag, som jeg har

deltaget i

Førstehjælpskursus omhandlende 0-3 årige børn.

Kostkursus omhandlende småbørn

Kursus om børns motoriske udvikling.

Teoriaften om børns ernæring

Foredrag om ``Barnets nej´´

Tema aften om for tidligt fødte børn

Foredrag om Nye forældretyper

Foredrag om babytegn

Foredrag med Lola Jensen

Foredrag om kost og ernæring

Anbefalinger

Anbefaling af Rikke lykke Lundblad som børnepasser
Bastian er blevet passet hos Rikke lidt mere end 13 måneder, og for både Bastian og hans forældre har det været en rigtig god tid.


Rikke er engageret i sit arbejde, og har med omsorg, ro og nærvær skabt en base for Bastian, hvor han fra starten har følt sig tryg og godt tilpasse.


Bastian har haft mange oplevelser med Rikke, som har taget ham med på zoologisk museum, Tivoli, legepladsen, plejehjem, zoo, kirkens legestue og teatret - for bare at nævne nogle stykker.


Rikke har altid været fleksibel, hvis der har været brug for at hente eller aflevere uden for åbningstiden, og har i pasningsperioden ikke meldt sig syg.Tryghed, kærlighed og ro


Vi kan på det varmeste anbefale Rikke som dagplejemor. Vores Elma startede sit liv væk fra mor og far hos Rikke da hun var ti måneder gammel, og fra dag 1 har vi følt os utrolig trygge og glade. Hver dag kunne vi aflevere en glad pige, som lyste op, når hun så Rikke. Vi har aldrig hverken afleveret eller hentet en Elma, der var ked af det. Tværtimod har hun altid været glad og tilfreds hos Rikke. Hun har at hvad man kan ønske sig af en reservemor - varme, glæde, ro, humor og er samtidig utrolig professionel. Man får dagligt et fint resumé, så man ved, hvad dagen har bragt. Og ofte har børnene fået masser af frisk luft og været på spændende udflugter. Det betyder også, at børn i alle aldre får den rette stimulering. Desuden har vi været så glade for at kunne følge livet hos Rikke på Facebook, hvor der ofte blev lagt de sødeste billeder op af de sødeste børn i verden.


De varmeste anbefalinger fra Thomas og SigneAnbefaling af Rikke


Vi kunne ikke have ønsket os en bedre start uden for hjemmet for vores søn! Det var ikke planlagt med en dagpleje, men jeg er så glad for, at Adam ikke kom direkte i vuggestue.Du har forstået Adams forskellige behov, og har ydet ham tryghed, omsorg samtidig med du har givet ham en masse udfordringer.Det er fantastisk med alle de ture du tager med børnene. Uanset snevejr eller regn, så har du trillet vognen udenfor mens ungerne har siddet under regnslaget og nydt det.

 


Din interesse for børnene er oprigtig, du er nærværende og har respekt for hvert barn. Du er altid i godt humør, og så har du aldrig i vores tid haft en sygedag.Derudover er det fantastisk med lækker frokost og hjemmebagte boller næsten hver dag. Endelig vil jeg nævne din fleksibilitet, forståelse og forældresparring.

 


Jeg kan kun give dig mine allerbedste anbefalinger.

 


Charlotte 


September 2014


4/9-2013

Anbefaling af Rikke Lykke Lundblad


Vi har fået vores dreng Ludvig passet hos Rikke i 6 mdr. frem til den 1/9 2013. Hermed vil vi gerne videregive vores bedste anbefalinger. Rikke møder hvert barn med en ro og et nærvær, som skaber stor tryghed, når man skal have sit barn passet. Hun er stabil og meget dygtig til sit arbejde. Det er let som forældre at kommunikere med Rikke om stort og småt i forbindelse med pasningen. Der er altid styr på tingene og rent og rart - og ofte hjemmebagte boller til børnene. Rikke tilpasser hverdagen til de børn som er hos hende og imødekommer deres behov med stort overblik og overskud. Hun lægger mærke til børnenes forskelligheder og evner altid at stimulere dem på et passende niveau. Vi har været utrolig glade for at have vores dreng hos hende.


Hilsen Stine og Jeppe,

forældre til LudvigAnbefaling af Krudtuglernes Børnpasning ved Rikke Lykke Lundblad


Fra d. 1/11-14 – 17/4-15 har Rikke passet vores tre børn; Frida, Vincent og Thor.


Frida, Vincent og Thor har gået i mødregruppe sammen, og vi var lykkelige da vi fandt en dagplejer der kunne tage alle tre børn til sig. Vi var heldige at Rikke netop var kommet hjem fra et højskoleophold og dette dermed kunne lade sig gøre.


For vores alle tres vedkommende, startede Rikke med at være en nødløsning, da ingen af os nåede at få vuggestueplads inden arbejdsmarkedet kaldte på os igen. Vi kunne dog ikke have ønsket en bedre start på livet væk fra mor og far, og er i dag lykkelige for at vores børn ikke kom direkte i vuggestue.


Rikke har med sin ro og varme, givet vores børn en tryg base. Derfra har de oplevet en masse. Rikke er god til at komme ud med børnene. Hun tager dem bl.a. med til legestuer, til Langgadehus Plejehjem, i Zoologisk have, på zoologisk museum etc. Derudover har hun rolige dage hjemme med leg og hygge enten indenfor eller i haven. Der er altid pænt og rent og en duft af nybagte boller.


Det har været fantastisk at se hvordan Rikke har taget vores børn til sig. Der er altid et skød at kravle op på og masser af knus.


I den tid vi har haft vores børn hos Rikke har hun ikke haft en eneste sygedag.


Det har ikke været nogen nem beslutning for os at tage vores børn væk fra Rikkes trygge hjem, men praktiske omstændigheder har gjort at vi nu har takket ja til vuggestueplads.


Vi kan kun give Rikke vores varmeste anbefalinger, hvis man søger en daplejer til sit barn. Ved spørgsmål er man velkommen til at kontakte os.


Mange hilsner


Tine & Casper (Forældre til Frida), Jeanette & David (forældre til Vincent)

Og Mira & Stefan (Forældre til Thor)


6/3 2013


Anbefaling af Rikke Lundblad                                                                                                                   


Vores søn Albert er i perioden 1/7 2012 – 28/2 2013 blevet passet af Rikke.


Rikke har givet Albert den bedst mulige start på en hverdag uden mor og far. Hun udstråler ro og omsorg, hvilket gør at børn og forældre hurtig føler sig trygge. Vi kan mærke at Rikke har god erfaring og hun ved hvad hun har med at gøre.


Rikke er god til at se det enkelte barns behov og giver børnene en omsorgsfuld hverdag, hvor der er ro til at udvikle sig i et tempo hvor alle børn kan være med. Rikke evner at give børnene mod på at lære nye færdigheder.


Vi oplever at der har været en rigtig god dialog, ved aflevering og ikke mindst afhentning. Det er rart at Rikke har taget sig tid til at give et lille indblik i hvordan dagen er gået.


Rikke er god til at tage på oplevelse med børnene. De er ofte i legestue, til rytmik, på tur til zoo eller på besøg hos en anden børnepasser eller omvendt. Dette har vi som forældre været glade for, da det har været med til at vænne vores søn til at omgås flere børn og voksne, som bliver en realitet når han nu skal i vuggestue. Rikke er god til at ”klæde børnene på” til  institutionslivet som venter forude.


Vi har ikke oplevet at Rikke har haft nogen sygedage i ovenstående periode. Hun er meget stabil.


Vi vil til hver en tid anbefale Rikke, og ved med sikkerhed hvor vores næste barn skal starte sin hverdag uden mor og far.


Hvis i skulle have spørgsmål til ovenstående, er i meget velkomne til at kontakte mig på tlf: 22307191.


 

Jesper og Julie Berg, forældre til Albert.

                                                              Foråret 2012


Anbefaling af Rikke Lundblad, Tusindfryd børnepasning.


Vi har haft fornøjelsen af, at kunne aflevere vores dreng, Georg, hos Rikke i perioden  juni ’11-dec ’11.


Rikke har været helt perfekt for os og ikke mindst Georg. Hun er i øjenhøjde med børnene og virker altid glad for at se vores dreng.  Hun er rigtig god til at se ham og hans behov. Samtidig virker det ikke kun som et arbejde for Rikke, men noget hun gør, fordi hun virkelig godt kan lide det, - og det kan mærkes og smitter af.


Børnenes behov fremfor alt og lige netop dette har Rikke et rigtig godt øje for. Hun deltager i legestuer og hygger og tager på ture med andre børnepassere.


Hun har en ro, ordentlighed og et dejligt sind, som gør at børnene hurtigt bliver trygge ved hende.


Rikke er samtidig fleksibel og har ikke haft en eneste sygedag i hele perioden.


Vi vil til hver en tid benytte os af Rikke igen.


Med venlig hilsen


Sanne & Martin Stöwer


2/9-2011Fra november 2010 og frem til juli 2011 har Rikke Lundblad passet vores dreng Elliot. Som mange andre forældre kunne vi ikke faa en institutionsplads, hvorfor vi maatte finde et andet tilbud. Vi har 2 andre børn og jeg skal aerligt indroemme, at jeg aldrig har vaeret begejstret ved tanken om dagpleje eller lign. (hvilket sidenhen blev gjort dybt til skamme).Elliot har haft nogle fantastiske maaneder hos Rikke, som udover at vaere mere tjekket end de fleste foraldre hvad angår alt fra at afkode et barns behov til sikkerhed i og udenfor hjemmet også er det mest pligtopfyldene, hjaelpsomme og rareste menneske.Rikkes tilgang til børnene og hendes fantasiske og rolige sind goer at man som foraeldre ikke behøver at bekymre sig om sit barns velbefindende, man ved bare, at det er i de bedste hænder.


Elliot har vaeret paa flere udflugter og faaet langt flere oplevelser end sine to aeldre soeskende, som har gaaet i 2 forskellige institutioner. Rikkes energi er uovertruffen, og vi har ikke en eneste gang oplevet, at hun har virket uoplagt, naar vi har afleveret Elliot.


Rikke har tillige ikke haft en eneste sygedag i de 8 måneder Elliot har vaeret hos hende.


Vi kan kun give Rikke de allerbedste og varmeste anbefalinger.


Jacob og Line

30/5-2011

Anbefaling af Rikke Lundblad                                                                                                                           "Rikke har passet vores yngste barn i ca. 7 måneder. Først valgte vi en privat børnepasser af nød, fordi vi ikke kunne få en vuggestueplads, men meget hurtigt opdagede vi, at vores datter ikke kunne have haft et bedre pasningstilbud end det, som Rikke kan tilbyde de mindste børn. Vi har været ovenud tilfredse med de 7 måneder, og vores datter har altid været meget glad for at komme hjem til Rikke.


Rikke er en kompetent, engageret og tjekket person. Hun overholder alle aftaler og har i øvrigt ikke haft en sygedag i al den tid, hun har passet vores datter. Rikke er energisk og tager på ture med børnene flere gange om ugen til f.eks. legestuer og Zoologisk Have. Ud over en faglig indgang til sit arbejde er hun kendetegnet ved en stor og oprigtig kærlighed til børn.


Vi kan derfor give Rikke de allerbedste anbefalinger."Esben og Johanne


Anbefalning af Rikke Lundblad


I februar 2010 stod vi uden vuggestueplads til vores dengang 10 måneder gamle søn, og blev derfor nødt til at finde en anden løsning. I vores søgning faldt vi over Rikkes hjemmeside, som gav os et godt indtryk af en børnepasser som var engageret og velorganiseret. Efter et besøg hos Rikke var vi overbeviste, og vores søn startede i pasning 1. marts.


Vores indtryk af Rikke er, at hun har været god til at skabe trygge rammer omkring børnene. Hun har haft en god balance imellem at have rolige dage med leg inden- og udendørs, faste ture i legestue og anderledes ture i f. eks zoologisk have. Hun har vist vores søn omsorg og stor interesse. På det praktiske område ingen sygedage haft, og til den ene fridag hun har haft i de fem måneder, anmodede hun i god tid.


Vores søn viste meget hurtigt glæde for både Rikke og de andre børn. Og vi har været utrolig glade for at vi valgte at få ham passet hos hende. Vores søn stoppede pr. 30. juli, fordi vi er flyttet til Fyn.


Vi vil give Rikke de varmeste anbefalninger med på vejen, fordi vi synes hun har været utrolig god til sit arbejde.


Rúna og Pauli Joensen - forældre til Símun.
Til interesserede forældre


Vi har i perioden oktober 2009 til og med februar 2010 haft vores yngste søn passet hos Tusindfryd Børnepasning ved Rikke Lundblad.

 

Det var Rikkes informative hjemmeside, hendes pædagogiske grunduddannelse og forudsætningerne for førstehjælp, som vakte vores interesse for Rikke som børnepasser.

 

Efter vores møde med Rikke - hendes rolig og naturlige fremtoning - var vi ikke i tvivl.

 

I hverdagen har vi oplevet Rikke som værende god til at skabe tryghed og vise interesse for vores dreng. Hun er aktiv sammen med børnene og har et godt øje for aktuel stimulering, eksempelvis da han begyndte at drikke selv, at gå og i forsamlinger med mange børn. Vi har oplevet Rikke som ansvars- og omsorgsfuld.

 

Med hensyn til det praktiske samarbejde med Rikke er det vores erfaring, at hun er god til at informere om, hvordan dagene er forløbet. Endvidere er Rikke god til at orientere om ferie og fridag i god tid, så vi har haft mulighed for at finde alternativ pasning. Rikke har ikke haft nogen sygedage i ovenstående periode. Hun har altid været klar og konstruktiv i dialogen med os som forældre.

 

Vi stopper vores pasning hos Rikke, da vi har fået institutionsplads. Vi kan kun give Rikke vores allerbedste anbefalinger.

 

 

Venlig Hilsen

Henrik Slotsgaard og Signe Stensgaard  Valby den 5. Maj 2013               


Anbefaling af: Rikke Lykke Lundblad, Tusindfryd


Rikke har været Cornelias trygge og trofaste base i perioden 23/4-2012 til 4/5-2013.


En hverdag uden mor og far er en kæmpe omvæltning – for hele familien. Med Rikke har denne omvæltning føltes tryg, fordi Rikke er et fantastisk og helt igennem smukt menneske. Og det mærkes med det samme, at Rikke elsker det hun laver!


Rikke udstråler ro og har et overskud uden lige, til at være der for alle fire børn, med det behov det enkelte barn har på den pågældende dag. Rikke behandler altid børnene med stor respekt, er omsorgsfuld og opmuntrer børnene til at udvikle sig i en positiv retning.


Hver eneste dag uden undtagelser er vi blevet mødt med et smil og godt humør, det smitter af på forældrene og ikke mindst børnene.


Samarbejdet med Rikke har fungeret fantastisk godt. Rikke har hver dag givet et indblik i, hvordan dagen er forløbet. Vi har også kunnet drøfte vores bekymringer omkring forskellige udfordringer i Cornelias udvikling og Rikke har så i dagligdagen været ekstra opmærksom og i udvalgte tilfælde søgt råd og vejledning hos bl.a. den tilsynsførende. Rikke har været en meget stor støtte for os og Cornelia på den måde også!


Hverdagen hos Rikke er en meget fin kombination af trygge og rolige ’hjemmedage’ både inde og ude og ugentlige ture til legestue og rytmik, hvor børnene lærer at omgås andre voksne og børn.  Rikke er derudover god til at mødes med andre private børnepassere, tage af sted både på lidt længere ture til f.eks. zoologisk have og Tivoli, men også små cykel- eller gåture til stor fornøjelse for de små.


Rikke er fleksibel og meget stabil, hun har ikke haft en eneste sygedag i perioden.


For travle forældre er åbningstiderne i første øjekast snævre, men vi har ikke fortrudt et sekund, at vi har indrettet os efter, at Cornelia hos Rikke kunne få den ubetinget bedste start!


Vi kan kun give Rikke de bedste anbefalinger, hun har givet Cornelia den ubetinget bedste start! Vi vil til enhver tid bruge Rikke igen.


 

William var i dagpleje hos Rikke fra september 2009 til han fik plads i vuggestuen januar 2010.


William var meget glad for Rikke og det var tydeligt at mærke at hun også var meget glad for William – og det var med stor tryghed og ro i sindet at vi afleverede William hos hende hver morgen J. Rikke har et roligt og omsorgsfuldt gemyt og det smittede tydeligt af på William når han af og til var lidt ”pjevset” når han blev afleveret. Når vi hentede William var han altid i godt humør og det virkede tydeligvis som om han havde haft en god dag, hvad enten de havde hygget sig hjemme eller været i legestue. Rikke benytter sig meget af disse legestuer og lignende tilbud og det er dejligt at vide at ens barn kommer lidt omkring og oplever nye ting, steder og andre børn!!! Hun har også god fornemmelse for om det på ellers planlagte tur-dage er bedre for børnene evt. at blive hjemme.


Alt i alt var vores oplevelse hos Rikke særdeles positiv og det var med vemod at vi sagde farvel da William skulle starte i vuggestue. Vi snakker stadig med Rikke og har været på besøg hos hende – til stor glæde for William – og Rikke J.

 


Dorte & Rasmus – forældre til William

Valby, den 29. maj 2008


Anbefaling af Rikke Lykke Lundblad


Rikke Lykke Lundblad har været ansat hos os som privat børnepasser fra 1. oktober 2007 till. juni 2008 - først hjemme i vores private hus på Vestervang 11 og herefter hjemme hos Rikke selv på Vigerslev Alle 176A.


Da vi tilbage i det tidlige efterår 2007 skulle finde pasningsmulighed til vores dengang 7 måneder gamle datter Eva, havde vi som nybagte 1. gangs forældre naturligvis mange bekymringer og overvejelser om at træffe det rigtige valg i denne nye verden med institutioner, dagplejere og børnepassere. Gennem Københavns Kommunes

hjemmeside fik vi kontakt til Rikke, holdte nogle samtaler med hende og fik en god aftale i stand om at Rikke skulle passe Eva sammen med en anden lille dreng, Johannes, i vores hjem. og det skulle nu vise sig at alle vores bekymringer om at få Eva passet af et fremmed menneske blev gjort til skamme! Rikke viste sig at have en helt unik personlighed og var en gave til forældre som os.


Vi har som forældre fra starten været helt trygge ved Rikke, men endnu vigtigere var det, at børnene altid har nydt hendes omsorgsfulde væremåde. Rikke er en meget positiv, moden og samvittighedsfuld person. Hun har en god indflydelse på børn og forstår at tackle svære situationer. Hun har hele tiden tilpasset hverdagen til børnenes behov og ændret vaner og rutiner, så de passede til børnenes alder og formåen. Nogle dage havde de stilledage hjemme i huset med sang og leg og andre dage var de i legestue, på bondegård eller en tur rundt om søen eller i parken. På den måde har vi altid følt at der var en harmoni i hverdagen, og det har betydet, at vi stort set altid er blevet mødt af en tilpas og harmonisk Eva efter en god dag med Rikke.


Rikke har samtidig vist empati og forståelse overfor os som arbejdende forældre og har altid været villig til at hjælpe, når vi havde brug for det. Hun er ærlig og har fortalt om både gode og dårlige oplevelser, så vi som forældre har kunnet følge 100 % med i Evas hverdag.


Eva er nu 15 måneder og skal starte i vuggestue. Derfor må vi med vemod sige farvel til Rikke i denne omgang, men vi håber at få fornøjelse af hende med barn nr. 2 eller i hvert fald holde kontakten.


Vi vil ønske Rikke al mulig held og lykke og kan ikke anbefale hende nok som barnepasser. Man møder sjældent et menneske, der virker som født til sit fag!


 

Med venlig hilsen


Lene Kristiansen og Klaus Møldrup Jensen

Vi er i den heldige situation, at vi har fået en vuggestueplads, hvorfor vi vil afslutte vores rigtigt dejlige forløb hos børnepasser Rikke Lundblad, med at anbefale hende på det varmeste herinde på siden.


Rikke har passet vores dreng Johan og det har vi været utrolig glade for. Rikke er en meget kærlig og pligtopfyldende person, der altid prioriterer at give børnene de bedste muligheder og udfordringer i løbet af dagen. Børnene bliver passet ca. 34 timer om ugen og dagene er planlagt så de både har hjemme-lege dage og kommer ud i zoologisk have, på legestuer og på legepladser. Vi oplevede med vores søn, at han meget hurtig skabte en tæt kontakt til Rikke og lærte meget fra de andre børn. For os har det været en god overgang til, at han nu er klar til vuggestue.


Rikke har stor erfaring som børnepasser og den tryghed og glæde hun formår at skabe i det daglige er ganske unik. Derfor har der heller aldrig været problemer med at aflevere vores lille søn. Vi er sikre på, at I vil opleve Rikke som en pige der, trods hendes lidt unge alder, er sig sit ansvar bevidst. Det er i høj grad en tillidssag at få passet sit barn, så vi kan kun opfordre Jer til at tage kontakt og mødes med Rikke.

 

Med venlig hilsen

 

Helga og Thomas


Anbefalinger fra tidligere jobs med børn

Frederiksberg Sogns Ungdomskreds                                                            Den 9. marts 2004

 

Udtalelse om Rikke Lundblad.


 

Det skal henned bekræftes, at Rikke Lundblad har været medarbejder i Frederiksberg Sogns

Ungdomskreds (FSU) i 2 år.


Rikke var først medlem i børneklubben og siden i ungdomsklubben, inden hun blev medarbejder.

Som medarbejder forpligter man sig til at deltage i følgende aktiviteter:

·         Være til stede på klubaftener og deltage aktivt i arbejdet med børnegruppen i

          alderen 6 til 12 år.

·         Deltage i planlægning af program for den enkelte aften.

·         Sammen med øvrige medarbejdere at udforme sæsonprogram.


Rikke har levet op til ovennævnte forpligtelser. Hun er stabil og hjælpsom, og på en stille og rolig

måde har hun fonnået at skabe respekt om sin person og de aktiviteter, hun har haft ansvaret for.

Rikke har en særlig evne til at få. kontakt til især mindre børn. Hun er en pige, som både kan sætte

sig igennem med alvor og humor.


Rikkes indstilling til medmennesker, som jeg har oplevet den, vil være et godt afsæt til at

beskæftige sig med menneskelige og sociale behov, også i en erhvervsmæssig sammenhæng.

 

Med venlig hilsen

Lene Norrbom

Fonnand for FSU

 

 

DENNE FORENING ER JEG FORTSAT EN DEL AF. IDAG SIDDER JEG I BESTYRELSEN. www.forsejeunger.dk

 

Gentofte 10-3-2004

Sognepræst


Pia Nordin Christensen

H. A. Clausensvej 19

2820 Gentofte


Anbefaling gældende Rikke Lykke Lundblad.


Rikke har siden 1-8-2003 arbejdet som ung pige i huset hos familien Nordin

Christensen som består af 2 voksne og 4 børn i alderen 2-13 år. Rikkes primære

opgave er at passe familiens yngste men også at hente og bringe den næstyngste til og

fra børnehave, gymnastik m.m. og i det hele taget være der for alle 4 børn i huset.

Dertil deltager Rikke også delvist i rengøring, madlavning og indkøb.


Det kræver tålmod, udholdenhed og overblik at være tovholder i en stor og travl

familie. Rikke er i besiddelse af alle tre dele. Hun er meget ansvarsbevidst, møder til

tiden og holder aftaler. Hun har en særlig ro, især når børn er trætte og kede af det

eller de voksne stressede, som er med til at gøre hende meget afholdt og værdsat her i

familien. I det hele taget er Rikke fantastisk god til børn!


Vi er ikke meget for at skulle give slip på hende til sommer, men ønsker Rikke alt

godt fremover og medgiver hende de bedste anbefalinger.

 


Med venlig hilsen Pia Nordin Christensen

                               Vanløse d. 11/3-06

                 

                                              ANBEFALING

 


Vi har igennem de sidste 8 år benyttet os af Rikke Lykke Lundblad til børnepasning.

Selvom Rikke var meget ung, da vores børn var helt små, viste hun sig i høj grad opgaven voksen. Rikke ved, hvordan børn skal tages. Hun har en fantastisk tålmodighed, stort nærvær, en stilfærdig autoritet og kan holde hovedet koldt selvom alt bryder løs omkring hende.


I løbet af de sidste 2 år har vi gentagne gange benyttet os af Rikke, som "døgn"- børnepasser. Mens vi har været væk i 2-4 dage af gangen, er hun flyttet ind og med største selvfølgelighed klaret alt lige fra madlavning, tøjvask, madpakker, børnepasning, - putning og grænsedragning. Vi har hver gang følt, at vores børn var i de allerbedste

hænder.


At Rikke har valgt at arbejde med børn kan derfor ikke undre. Vi kan uforbeholdent give hende vores varmeste anbefalinger.

             

              Stig Thorsboe

Anbefaling                                                                           Marts 2004 


Vedr. Rikke Lundblad                                           


Rikke Lundblad har i perioden januar 2001 til december 2001 hentet og passet mine to børn en gang

ugentligt. Børnene var på daværende tidspunkt henholdsvis 1 Yz år og 4 år.


Rikke har med sit søde og venlige væsen formået at få børnene til at føle sig trygge. Rikke er meget

ansvarsfuld og pålidelig og er ikke bange for at tage fat.


Jeg giver hermed Rikke mine bedste anbefalinger.


Venlig hilsen


Pernille DehnKontakt

Rikke Lykke Lundblad

Humlehaven 15

2500 Valby


Tlf: 51647634

Email: rik.lu@hotmail.com

Siden er sidst opdateret den 8/05-18